Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2310 77 57 65

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι εξόφλησης των προϊόντων μπορούν να γίνουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με κατάθεση στην Τράπεζα

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στην ALPHA BANK

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΡΩΞΑΝΗ ΜΠΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΙΒΑΝ: GR34 01 407130 -71300 200 200 1559 (ALPHA BANK)

  • Τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον εντολέα. Σε περίπτωση που χρεωθούν στην εταιρία ΜΠΕΝΗ ΡΩΞΑΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε θα χρεώνονται επιπλέον στο σύνολο της παραγγελίας.
  • Στις παραγγελίες που αφορούν εξοπλισμό κομμωτηρίου και αισθητικής προκαταβάλλεται με κατάθεση το 50% της συνολικής παραγγελίας και το υπόλοιπο 1 μέρα πριν την εκτέλεσή της με έγγραφη ενημέρωσή μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας, ενημερώστε με email στο contact@solopro.gr για την κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 2310 775765.. Η εταιρία θα ελέγξει ηλεκτρονικά (e-banking) την ορθότητα της συναλλαγής και θα αποστείλει τα εμπορεύματα εντός 24 ωρών).

Πριν την κατάθεση του ποσού, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρία για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων.

Προσοχή!! Στις καταθέσεις που γίνονται από χώρα του εξωτερικού η κατάθεση φαίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, συνήθως μετά από 48 ώρες. Στις περιπτώσεις αυτές οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνονται μετά από την εμφάνιση της κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρίας. Στις καταθέσεις που γίνονται από άλλη χώρα εκτός Ελλάδας είναι αναγκαία η προσκόμιση του SWIFT της εταιρίας μας στην τράπεζα (SWIFT ERBKGRAA)

  1. Με αντικαταβολή

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή στο σημείο που θα υποδείξετε.

(Σε περίπτωση που το δέμα αποσταλεί με μεταφορική εταιρία λόγω όγκου ή βάρους παραδίδεται στην πόρτα της Οικοδομής (δρόμο) και όχι στην πόρτα του παραλήπτη.)

Η αντικαταβολή είναι εφικτή για ποσά μέχρι και 1500 ευρώ για ιδιώτες και 500 ευρώ για επαγγελματίες. Ποσά μεγαλύτερα από αυτό μπορούν να γίνουν δεκτά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αν είστε εταιρεία ή ελεύθερος επαγγελματίας σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε από την εταιρία με τιμολόγιο πώλησης εφόσον συμπληρώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας, Επάγγελμα, Τηλέφωνο επικοινωνίας.

  1. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American express, Diners.

 Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας ALPHA BANK και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

  1. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass